Payson

Payson Faktura

PaysonFaktura

Faktura är förvalt som betalsätt för att ge en snabb och smidig köpupplevelse. När du skickar varorna mejlar vi ut fakturan, om du betalar inom 15 dagar så tillkommer det ingen faktureringsavgift. 

Kortbetalning

Kortbetalning

Att betala med kort är det vanligaste och mest efterfrågade betalsättet. Med PaysonCheckout 2.0 kan du välja att betala fakturan direkt med Visa eller Mastercard i svenska kronor och euro. Enkelt och tryggt.

Delbetala

Delbetalning

Du harmöjlighet att delbetala dina fakturor. I PaysonCheckout 2.0 kan du som handlar för mer än 300 kronor välja att dela upp sin betalning räntefritt i 3-12 månader! Vid köp över 5000 kronor erbjuds även delbetalning upp till 24 månader.

Mobil SMS betalning

Mobil & SMS

Idag handlar många på internet via sin mobil. Du som är på språng att slippa ta med bankdosor eller andra hjälpmedel för att handla från mobiltelefonen kan använda PaysonCheckout 2.0 som är självklart mobilanpassad och det går även att betala med SMS via WyWallet.

Bankbetalning

Internetbank

 I PaysonCheckout 2.0 har du möjlighet att göra direktbanksbetalning med de fem största bankerna i Sverige och de tre största bankerna i Finland.

PaysonKonto

PaysonKonto

Du som har ett PaysonKonto betala direkt i webbutiken. Perfekt för dig som vill betala snabbt genom att bara ange sitt lösenord då många har kopplat sitt betalkort till PaysonKontot.